x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Gorghiu, după ce procurorii au prins la Sunwaves traficanți de droguri: DIICOT face treabă bună

Gorghiu, după ce procurorii au prins la Sunwaves traficanți de droguri: DIICOT face treabă bună

de Redacția Jurnalul    |    07 Mai 2024   •   16:20
Gorghiu, după ce procurorii au prins la Sunwaves traficanți de droguri: DIICOT face treabă bună

DIICOT face treabă foarte bună, afirmă ministrul Justiției, Alina Gorghiu, după ce procurorii au prins la Sunwaves traficanți de droguri: „Vor merge direct la închisoare. Nu trebuie să mai trecem printr-o tragedie precum cea de la 2 Mai”.

„DIICOT face treabă foarte bună. La Sunwaves, festivalul desfășurat in Mamaia, a identificat persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc. Le urez succes în continuare colegilor procurori în prinderea traficanților de droguri de mare risc”, reacționează Alina Gorghiu.

Ea amintește că traficanților de droguri de mare risc li se vor aplica prevederile legii „2 mai”.

„Există lege, legea 2 Mai. Conform acesteia, traficanții vor merge direct la închisoare. Această lege, inițiată de mine împreună cu colegii liberali, înseamnă exact acest lucru - traficanții de droguri de mare risc nu mai primesc închisoare cu suspendare. Nu trebuie să mai trecem printr-o tragedie precum cea de la 2 Mai. Dacă faci trafic de heroină, de extasy sau de cocaină la colț de stradă, la festivaluri sau lângă școli nu ai ce să cauți în libertate, asta e foarte clar”, încheie Gorghiu.

Un individ a încercat să intre la un festival din Mamaia cu droguri și ciuperci halucinogene. Drogurile erau pregătite pentru vânzare. De asemenea, alte două persoane, întrecare o femeie cetățean străin, au fost reținute, în ziua de Paști, pentru că au fost prinse în timp ce vindeau droguri la un festival din Mamaia.

(sursa: Mediafax)

×